nike air max

nike air max

Messagepar Susie » 21 Déc 2017 03:07

Tilbage i efteråret 2016 bestod vi nike air max på de oplysninger, som Nike Air Shake NDestrukt ville modtage retrobehandling i 2017. De interesserede vil gerne vide, at retro basketball silhuetten begynder at komme frem til udvalgte forhandlere. Kendskab til der bæres af Dennis Rodman i sin tid med Chicago Bulls, har Air Shake NDestrukt en ribbet læderoverflade med en stor Swoosh. Skoen sætter sig også adskilt takket være det unikke sideslibesystem. Home Chicago-farvevejen begynder at komme frem til udvalgte forhandlere, hvor det svarte Away-par forventes at falde i den nærmeste fremtid. Vil du hente Air Shake NDestrukt eller er dette et nemt pass for dig? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Nike fortsætter med at skabe nye og friske iterationer af det ikoniske Air Force 1 som i dag giver vi dig et kig på denne Vachetta Tan / Linen farveway fra Air Force 1 Ultraforce Leather. Denne Air Force 1 har en sømløs, slank læder øverste lavet i populære Linen / Vachetta Tan farveway. Nedenunder har vi klemt Ultra-målsåle i kontrastfarve, nike sko hvilket gør skoen utrolig let og behagelig. Tonale detaljer er set på branding, snørebånd, tunger og inderside for et rent look. Du kan købe denne Nike Air Force 1 Ultraforce Læder i Vachetta Tan hos udvalgte forhandlere nu for $ 100.

Med Nike Air Max 90 Ultra Flyknit 2.0, der kommer i infrarøde og flerfarvede variationer, er nike air den nyindførte silhuet fremhævet i havtåge til en af dens indledende farveveje. I modsætning til sin traditionelle konstruktion af læder / mesh har løberen været fornyet med en fjervægt, formfitting og næsten sømløs øvre, der behandles i den definerende tone. Suede overlays pryder mudguard for en præmie detalje, samt at definere sin genkendelige æstetik. Desuden er tungen og kraveafsnittet også blevet slanket ned for en mere behagelig slip-on-føler, da den er toppet med en kontrasterende hvid gummisålenhed. Mere lette og åndbare overordnede, dette kvinder s pair er i øjeblikket tilgængelig hos udvalgte Nike forhandlere i udlandet, selv om en stateide udgivelse er overhængende.

Efter en første preview i sidste måned er nike air huarache Riccardo Tisci x NikeLab Dunk Lux Chukka nu officielt introduceret, som også fortsætter deres seneste samarbejde med Air Zoom Legend. Den nye silhuet, der er gengivet i både sort / hvid og rød / hvid farveveje, er specielt inspireret af Tiscis interesse for skatkulturens æstetik og retro 80'ers basketball. Jeg synes, at Dunk har noget, der er meget specielt. Det er grundlagt i sport såvel som i gaden stil kultur, siger Tisci. For yngre generationer kan det passe så mange forskellige stilstammer som du kan forestille dig.

Nike LeBron 14 Black Ice (Chase Down) 6. februar 2017 Udgivelsesdato: 10. februar 2017Pris: $ 175SHOP: Nike LeBron 14 Black Ice Nu hvor du har set Nike LeBron 14 i aktion. Hvad er dine første tanker? For mange var den første farvevej, som LeBron James bar, lidt for fed til deres smag. Hvis du tilfældigvis falder ind i denne kategori, er Nike LeBron 14 Black Ice måske mere til din smag. Denne farveway af Nike LeBron 14 toner den lidt ned, og den ses som klædt i en sort, hvid og is farveskema. Tekniske funktioner på skoen inkluderer en dobbeltzonen komposit-øvre med konstrueret laserperforering. Andre funktioner på skoen inkluderer Nike Swoosh branding placeret oven på Dynamic midfootremmen. Den sorte base er opvejet af den hvide, der bemærkes på branding omridset og speckled mellemsål. Taler om sålen kommer den med en Zoom Air enhed, mens en iset gennemsigtig ydersål afrunder udseendet.

Nike Air nike free Max Zero har mistet noget af sin elusiveness og appel på grund af Nike frigivelse af nye farvebaner i et hurtigt tempo. Beviset ses her, da vi giver dig et kig på endnu en ny farveindstilling. Denne gang tager Air Max Zero en enkel tilgang, da den er dækket af en klassisk sort / hvid farveskema. Skoen er fremstillet af vævet / strikket materiale øvre med et syntetisk overlag til armering. Signatur neopren soklignende ankel / tunge forbliver sammen med den klassiske Air Max såle enhed. Denne enkle sort hvide Image farveway kan vælges på udvalgte forhandlere nu for $ 130.
Susie
 
Messages: 3
Inscription: 21 Déc 2017 02:29

nike air max

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ALG - Ailier gauche

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité