Adidas ZX 700 Kopen

Adidas ZX 700 Kopen

Messagepar Krantz65 » 17 Jan 2018 04:42

Adidas ZX 700 Kopen
Image

Al lang een favoriet silhouet voor vintage adidas hardloopschoenen, de Adidas ZX 700 dames is klaar voor een heel nieuw leven als de bijgewerkte ZX 700 2.0. Op gelijke voet met veel van de hedendaagse casual casual silhouetten, zoals de Nike Roshe Run, Reebok Furylite en Adidas 'eigen ZX Flux, heeft de vernieuwde en afgeslankte ZX 700 2.0 een bovenwerk van mesh met suède op de hiel en naadloze versterkingen die de lijnen van de originele Adidas ZX 700 heren nabootsen. Dit sterke nieuwe silhouet dat zeker een hit wordt deze zomer, arriveert nu bij geselecteerde Europese retailers, dus verwacht ze binnenkort hier in de VS.

De aardetintraker die de Adidas ZX 700 Bestellen de afgelopen maanden heeft aangeslagen, staat op het punt om te worden teruggedraaid. Je kunt de gloednieuwe grijze en drakenfruitroze combinatie daarvoor de schuld geven. Alsof de roze tinten niet genoeg waren, sluipen de schoenen zelfs via de verschillende accenten in een klein beetje babyblauw. Geeft deze Three Stripes een versie vrij die je gaat opzoeken?

Als je luipaard sneakers wilt, heeft adidas ze ook. Natuurlijk, als je niet wilt dat een sneaker een echte luipaard aan de voorkant heeft hangen, a la Jeremy Scott, hebben ze dat ook. Een veel mildere benadering is dit paar, een damesversie van
de Adidas ZX 700 Kopen. De print hier lijnen de sneakers in zwart en wit, waarbij de buitenste schaal een romige toon grijpt die gepaard gaat met een paar rode accenten hier en daar.

adidas Originals heeft het aanbod van klassieke hardloopaanbiedingen de laatste tijd enorm uitgebreid. Naast de onlangs herrezen Tech Super en Torsion Allegras, halen we meer uit de serie die Three Stripes in de jaren tachtig tot een heuse naam maakte. Hier is de
nieuwste Adidas ZX 700 Goedkoopste die in de detailhandel verkrijgbaar is, een stijl die we in de lente hadden gezien met een colorway die doet denken aan de hitte van de zomernachten.
Krantz65
 
Messages: 2
Inscription: 17 Jan 2018 04:31

Adidas ZX 700 Kopen

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ARG - Arrière gauche

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité