Nike Air Max 1

Nike Air Max 1

Messagepar fgaadsfggas1258 » 07 Nov 2017 03:53

Image

De Nike Air Max 1 Heren Zwart Wit Ultra Flyknit heruitvindt een van de meest iconische silhouetten van de Swoosh in een van zijn meest geliefde innovaties, en heeft een gebreide constructie bedekt met naadloze spatborden en Swoosh. De Flyknit schakelt tussen open en gesloten constructie om de klassieke lambrisering van de AM1 af te bakenen, waardoor de esthetiek beslist klassiek maar toch uiterst modern blijft.

De ripstop-constructie lijkt een doorschijnende tint te hebben, een venster in de voering eronder en is bedekt met rubberen taping die de naden afbakent, ter vervanging van traditionele panelen.Nike Air Max 1 Dames Zwart Wit Tot slot, hoewel we een gedetailleerdere look nodig hebben om te bevestigen, lijkt de schoen van de slankere, gedeconstrueerde variëteit.

Dat is het idee achter de Nike Air Max 1 Dames Wit Roze Ultra 2.0, de tweede generatie bijgewerkte AM1's. De enige eenheid lijkt opnieuw te kiezen voor een zachte schuimsamenstelling, maar heeft een beetje een nieuwe vorm gekregen, het meest merkbaar op de buitenzool. Aan de bovenkant - op dit eerste trio, hoe dan ook - combineert de schoen no-sew-tech met meer traditionele materialen, uitgevoerd in twee kleurschakeringen met twee tonen.

Terwijl het aftellen doorgaat en we ons voorbereiden op de 2e Air Max Day, geeft Nike ons een kijkje op enkele van de iconische Air Max-modellen die de AM-franchise en de evolutie van de zichtbare lucht hebben gedefinieerd sinds de oprichting in 1987. Uitgaande van de heel beginnend met de baanbrekende en revolutionaire Nike Air Max 1 Dames Roze Zwart Wit. Een echt baanbrekende schoen die voor altijd van sportschoenen is veranderd. We zullen de komende dagen nog eens 8 legendarische Air Maxes spelen.
http://www.airwitnl.com/
fgaadsfggas1258
 
Messages: 3
Inscription: 07 Nov 2017 03:47

Nike Air Max 1

Publicit

Publicit
 

Retourner vers GB - Gardien de but

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité