adidas yeezy boost 350 homme

adidas yeezy boost 350 homme

Messagepar cvnbdgdsg » 24 Nov 2017 02:53

Image

De Yeezy BOOST 350 is het tweede model, adidas Originals ontwikkeld in samenwerking met adidas yeezy 350 boost v2 Kanye West strikt beperkte sneaker hoed. De waardigheid is bijzonder liefdevol gemaakt van mooi. , Maar eenvoudige materialen ontworpen. Tegelijkertijd, hoogwaardige Primeknit, BOOST ™ technologie premium leer en sterven, sterven over de hele middenzool strekt, Combined. De duidelijke imitatie van een vergulde mocassin is nu een pionier voor de toekomstige stijl van de sneakerscène.

Kanye West en Adidas lanceren hun tweede 350 van het jaar met de lancering van deadidas yeezy boost 350 weiß adidas Yeezy Boost 350 V2 "zebra". De sneaker beschikt over een zwart-witte Primeknit-bovenkant met een SPLY 350 rood accent en een doorschijnende witte middelzijdige huizen gemaakt van full-length Boost. Schoen licht gericht, een paar zwarte lijnen genaaid in de bovenkant van de bovenkant, is door de teen tot in de "tong." De binnenkant van de schoenen met een suède materiaal, de rechterkant van het lichaam is een klaver logo, en de linkerzijde is "YZY." Omdat alle zwarte schoenen in de kleur erg modieus zijn.

De hiel in het authentieke paar van een Yeezy Boost 350 'Zebra', het is een beetje afgerond aan het adidas yeezy boost 350 homme einde. Vergeleken met het spinnepaar, toont het paar een steilere valse hakvorm. Verder is de kloof tussen de laterale bekleding witte streep en is kleiner in valse paren dan in de authentieke ones. Dus de kloof tussen de band en de letters 'SPLY-350' is groter in de valse paren, zoals u op de foto kunt zien.

De schoenen hebben een bovenste bovenkant en de handelsmerk streep die langs het zijdelings gedeelte van adidas yeezy boost 350 hombre de schoen loopt, die allemaal bovenop een doorzichtige zwarte buitenzool worden geplaatst.Uiteraard, en vervolgens overgebracht naar Adidas nadat de yeezy-serie de straatstijl loopt. Het totale schoentype is heel simpel en duidelijk. Het bovenste gedeelte van de schoen is een stuk doek om deksel te maken, schoenveters zijn meer ruw gek, rond hoofdtype, het is vol met straatwinden.

http://www.trendycollectie.com/
cvnbdgdsg
 
Messages: 3
Inscription: 24 Nov 2017 02:35

adidas yeezy boost 350 homme

Publicit

Publicit
 

Retourner vers GB - Gardien de but

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 2 invités