Adidas Ultra Boost SCARLET Online Bestellen

Adidas Ultra Boost SCARLET Online Bestellen

Messagepar dssGerald4 » 11 Sep 2017 09:47

Image

Deze Adidas Ultra Boost SCARLET Online Bestellen begint met een schone Grey Primeknit constructie voor de bovenkant. De Grijze kleurweg strekt zich ook uit op de kooi, die door middel van een leren bouwen een upgrade krijgt. Wilt u meer premiumfuncties? Bekijk de hielteller die is gedaan met behulp van een schone Tan suede die de tonale look up top breekt. Hieronder vindt u uw traditionele White Boost middenzool die verder voegt aan de schone esthetiek van de schoen.

Een perfecte uitstraling voor het Lente / Sumer seizoen, adidas plannen om volgende maand de Adidas Ultra Boost SOLRED Kopen Easy Mint van de vrouwen te laten vallen. We hebben de officiële afbeeldingen van de schoen voor u. Rocking een Primeknit bovenkant gedaan in een frisse Mint en Black motief, De gewaagde look van de schoen komt met een doorschijnende muntskooi, tweetandige veters, een zwarte hakenteller, een witte boostmidsole en een zwarte rubberen zool.

Het lijkt erop dat elke week minstens één nieuwe kleurweg van de Adidas Ultra Boost Ch Solid Grijs Opruiming uit het niets komt. Deze week zijn deze kleurenwegen die de laatste versie van de adidas Ultra Boost-rock een bovenkant hebben, die moeiteloos Grijze tinten met Olive ones combineert. De Primeknit-bovenkant maakt gebruik van beide bovenstaande tinten, terwijl Olive de kleur is die gekozen is om de hielteller te verzorgen. Bijkomende kenmerken zijn een duidelijke kooi, Grijze voering, Dubbelkleurige veters, Wit Boost middenzool en Zwarte rubberen zool.

De Adidas Ultra Boost Goud Met Sale nl begint met een schone Grey Primeknit constructie voor de bovenkant. De Grijze kleurweg strekt zich ook uit op de kooi, die door middel van een leren bouwen een upgrade krijgt. Wilt u meer premiumfuncties? Bekijk de hielteller die is gedaan met behulp van een schone Tan suede die de tonale look up top breekt. Hieronder vindt u uw traditionele White Boost middenzool die verder voegt aan de schone esthetiek van de schoen.

De Adidas Ultra Boost Sale Nederland is voorzien van een All-Black Primeknit-bovenkant, iets dat we al eerder gezien hebben op het model. Wat dit paar anders maakt van anderen is het feit dat de kooi in een lederconstructie komt, terwijl de tonale hielteller komt met unieke reliëffuncties.De adidas Ultra Boost 3.0 begint met een Zwarte en Grijze zachter en strakker dan normaal Primeknit boven. Het toevoegen aan de stealth look van de schoen is de doorschijnende Zwarte kooi en de extra Black op de hekenteller en de Blacked-out Boost midsole. Het is bijna een Triple Black-aanbod, maar de Grey die op de Primeknit is genoteerd, slaagt erin om de tonale uitstraling een beetje te breken.
dssGerald4
 
Messages: 2
Inscription: 11 Sep 2017 09:37

Adidas Ultra Boost SCARLET Online Bestellen

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ARD - Arrière droit

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité