Adidas Superstar Sko Dame

Adidas Superstar Sko Dame

Messagepar ukhjvds » 09 Mar 2018 02:10

Image

Å gjøre store bølger i ligaen, adidas sko salg var den første low-top basketball sko for å ha en all-leather øvre og gummitå. Banebrytende som det var, fikk skoen fans over hele NBA - tiden på lerretets basketballsko syntes å være opphørt. Selv før Adidas Superstar, hadde mange spillere slått ryggen på lerretsko som Chuck Taylor. Nye skinnsko som Adidas Pro-modellen ga overlegen beskyttelse og støtte.

adidas joggesko dame sparker av nyttår ved å lansere den ikoniske Superstar-skoen i 2015. Adidas samarbeidspartnere David Beckham, Pharrelll Williams, Rita Ora og Damian Lillard vises i en 90-sekunders film regissert av Karum Huu Do for å si hva deres ide om en superstjerne er. Sjekk ut filmen under og la oss få vite hva du synes en superstjerne er.

Throwback adidas sko herre tilbud joggesko fra adidas Originals i fullkorns skinn med bomullsslip og gummiskal tær for klassisk stil. Ferdig med en adidas Originals patch på tungen og ikonisk 3-strips branding på sidene.

Adidas Superstar Sko Dame siden i fjor. De svarte og hvite er super vanskelig å finne fordi de selger som hotcakes. Jeg kunne tydelig huske å ringe 3 forskjellige butikker for å forlate mitt navn + kontaktnummer på ventelisten.

http://www.weibeast.com/
ukhjvds
 
Messages: 3
Inscription: 09 Mar 2018 01:56

Adidas Superstar Sko Dame

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ALD - Ailier droit

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité

cron