adidas nmd billige

adidas nmd billige

Messagepar vghit7 » 06 Mar 2018 06:20

Den seneste to klassiske Barricade række tennissko til både mænd og kvinder er blevet frigivet adidas nmd tilbud. Ikke alene være meget opmærksomme på stabilitet, wearable ejendom, en let vægt, og blødhed, men også det at fokusere på detaljer design og teknologi indhold. Adidas etablerede et tæt forhold til nogle adipower Barricade 7.0 fra sin oprindelige forestilling til modellen nu.

Herzogenaurach hørelse i november 2011 - Adidas tennis har udgivet to klassiske Barricade tennissko til både mænd og kvinder for nylig adidas nmd udsalg, hvor den mandlige slid arver de seks generationers løbende forbedringer på komfort og ydeevne ved elleve år og samtidig maksimere fleksibiliteten under forudsætning af at sikre stabile præstationer, modstand og komfort og vejer 30 gram mindre end den sidste, og kvindelige modeller for første gang lavet specielt til kvindelige atleter passer kvinder godt for det er mere feminin og fokuserer mere på detaljer og teknologi indhold, hvis vægt er reduceret med 20 %.

AdiPower Barricade 7.0 bliver de i stand krig støvler til de to mest indflydelsesrige atleter -. Andy Murray og Andrea Petkovic "Når jeg efterhånden komme sig korsbånd skade, jeg er nødt til at træne styrke og stabilitet, som jeg genkender, hvor vigtigt er at en voldsom spil , "Andrea Petkovic forklarede," Barricade serien af ​​tennis sko kan give mig den stabilitet jeg har brug for. "

I de sidste 18 år har vi inviteret mere end 30 professionelle og semi-professionelle atleter til at teste adidas nmd billige. sko Produkt teste kolleger i afdelingen investeret cirka 2500 timer med de atleter kører for at sikre den fremragende præstation af Barricade sko, "Adidas tennis, vicepræsident Graham Williamson sagde:" når vi viser spillerne den endelige prøve, ønsker de ikke at sætte det ned, men kan ikke hjælpe med at prøve. "

Startede fra første klasse teknologi forskning og vellykket design af Adidas fodbold sko: baseret på Sprint ramme af F50 fodbold sko og den ikoniske Barricade Claws designe teknik adidas nmd herre, adipower Barricade 7.0 bliver en af ​​de stærkeste sko i stability.Female af stykket adipower Barricade 7.0 vil blive designet til alle de særlige behov hos kvinder spillere, ikke kun som ser mere elegant, har en mere let kamerahus af skoen, men også bruges vægttab teknikker og bløde materialer, så forfoden er mere blød og komfortable.
vghit7
 
Messages: 10
Inscription: 06 Mar 2018 04:54

adidas nmd billige

Publicit

Publicit
 

Retourner vers GB - Gardien de but

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité