Adidas giver også atleter eller sports

Adidas giver også atleter eller sports

Messagepar CaseSpeet » 10 Fév 2018 09:03

Udtrykket adidas sko dame klassisk erklæring fra digtet Du Fu er blevet mottoet til mange Dope Friends. Det er præstationen af en underholdende ånd, en positiv holdning unti livet har inspireret os til at fortsætte med at bevæge os fremad og udfordre grænserne for selvet. Selv om det yderlige landskab er fantastisk, vil det værre klima og komplicerede fortovssituation være et slag af en masse løve i vejen. Vær opmærksom på at to eller flere ting ejer et hyggeligt og nyttigt, lyst og evigt udenfor udstyr bliver den nyttige udrustning i vores tur.

Tilfældigvis adidas gazelle tilbud, dagen før OL i London starter Adidas måske for grandstanding, annoncerede pludselig, at de allerede har en ny sømløs syteknik. Hvad der er vist i grafen er en slags løbesko, der hedder Adizero Prime-strikketøj, lige til Flynite-mærke-strikeskoene, som Nike-selskabet for nylig lancerede. Det siges, at dette er Adidas 'første par usømmede sportssko i i hele verden. Ser man fra ingeniørstrukturen, konvergerer den ikke unti sy, blot for at sige, at den er helt sømløs.

I dag opretholder adidas campus gul stadig filosofien om Adi Dassler perfekte skofremstilling og udveksling af ideer og behov med den bedste verdensklasse atletisk træner. Efter en række gentagne tests og tests udviklede de ergonomiske produkter. Dette hjælper ikke kun den professionelle atlet med at forbedre sportens præstationer, men opfylder også den generelle markedsforbrugers efterspørgsel efter sportsartikler af høj kvalitet. I de seneste år har Adidas ikke kun nye gennembrud i design og funktion, men repræsentanten for det tre linjekonceptkoncept sætter også ud af en anden fad, der fejede modetrenden.

Den nye adidas campus sort unge generation i dag udgør et nyt populært stilFree Web Content, som fører den globale varebevægelse mod mere diversificeret vision. Som vi alle ved, produceres de traditionelle sportssko ved brug af flere stykker af forskellige former materiale ved sømløs forbindelse syet sammen. Derfor mener Adidas, at denne type af strikning af digital teknologiproduktion af sportssko er en slags innovation, og det giver også atleter eller sports fans fordele. Og sprang mønster ejer god ventileret permeabilitet.
CaseSpeet
 
Messages: 3
Inscription: 10 Fév 2018 07:51

Adidas giver også atleter eller sports

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ALG - Ailier gauche

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité

cron