Adidas gazelle grå dame

Adidas gazelle grå dame

Messagepar opkwjdjsc » 25 Jan 2018 02:42

Image

Adidas gazelle vapour pink er blevet genoptaget gennem årene, med en række subtile ændringer i sin profil og form for at holde den frisk. Den seneste genudgivelse fra adidas Originals ser mærkeafkastet tæt på stilens slanke begyndelser. Udgivelse af et stort udvalg af Herre og Kvinders farver i Gazellen bekræfter adidas Originals deres sted oven på streetwear tronen denne sæson.

Først udgivet i 1968 brækkede adidas gazelle red leather formen af ​​andre løbende træner ved at inkorporere ruskindoppe, der muliggjorde stærkere og lysere farveordninger. Mærket introducerede også den nu berømte T overlay og det kontrasterende tre stripe design. Mens skoen har set en række redesigner gennem årene og endda faldt af kortet for en tid i 70'erne er det de originale træk, der gør dette til et ikonisk design. Med rygter om Adidas samarbejdspartner Kanye West sætter sit eget tryk på stilen, det ser ud som om 2017 kunne være årets Gazelle.

Ligesom de fleste af adidas Originals-sneakers igen frigiver adidas gazelle sort hvid en seriøs back-historie. Med mere end et halvt århundrede af historie i præstations- og modekultur har dette unisex-klassiske spark set og gjort mere end de fleste. En af de første sneakers til at reparere en suede-overbygning, fremkom Gazelle på sportsbeklædningsscenen i 60'erne. Med sine lyse farvede suedefarver var Gazelle en slående kontrast til sine carbon copy-konkurrenter. Mens du måske ikke fanger den på håndboldbanen i disse dage, er Gazellens tilstedeværelse ubestridelig i løbet af de sidste 40 års mode. Fra UK Hip Hop royalty til en ung Michael Jackson er denne slanke og enkle sko stadig som on-point som nogensinde.

Adidas gazelle grå dame er et af mærkerne mest ikoniske og elskede silhuetter, og i 2017 genindfører mærket stilen i tre nye farver. Adidas-trænerne er vokset over tid fra at være primært rettet mod et sportsmarked for at vokse til kulturelle ikoner, der ses gennem en række subkulturbevægelser. Alle fra Bob Marley til Noel Gallagher har en tæt forbindelse med Gazellen og med den kommende udgivelse er det klart, at dette er en tidløs silhuet.

http://www.skarpepriser.com/
opkwjdjsc
 
Messages: 3
Inscription: 25 Jan 2018 02:09

Adidas gazelle grå dame

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ARD - Arrière droit

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité