Nike Air Max 90 Premium Billig

Nike Air Max 90 Premium Billig

Messagepar aqqArmand » 29 Déc 2017 08:25

[img]view-source:http://www.everyshoerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/v/svsepnk636.jpg[/img]

En nyklädd Nike Air Max 90 Premium Köpa-utgåva har just blivit tillgänglig för en annan återförsäljare klädd i en full Denim-bas, med Obsidian och New Slate-detaljer. Matcha jeans med dina sparkar genom att plocka upp dem nu genom utvalda återförsäljare som Oneness. Förutom Nike Air Max 90 Premium "Obsidian" -paret som vi nyligen tog med dig, tittar vi nu på denna "Terra Red" -upplaga. Har en denimliknande bas, klädd med en nyanser av rött, med grå detaljering hela.

OG Nike Air Max 90 Premium Billig och 95 estetik ligger bredvid varandra som en del av Air Max + 2013 Heritage Pack. Här ser vi de kända stilar som kombineras en gång till, men på ett annat sätt, eftersom Nike Air Max 90 Premium tar den ursprungliga infraröda / laserblå blockeringsmallen och byter ut i Cyber ​​för en solig gul burst - något av en hyllning till 2003 års release av dopet "Hot Lime".

Medan vi har sett "Tape" -suffixen som läggs till i slutet av massor av Nike NSW-utgåvor, ser vi den övre breathable meshen på den här klassiska Nike Air Max 90 Premium Röda Bronze Online-modellen i ett färgstarkt tigerkamouflage inspirerat mönster som liknar en nyligen Roshe släpp. Den elektriska blå övre är utrustad med tips av flashkalk på spetsbandet och Air Max-bubblan medan svart håller ner resten av silhuetten hela tiden.

Nike Air Max 90 Premium Svarta Billigt återskapas återigen i höst med en helt ny konstruktion. På något sätt kan man hitta ännu ett attraktivt nytt sätt att konstruera den tidlösa Air Max-modellen. Skon har en nylonbas med stämplat streck som skapar en vadderad effekt, medan övre delen är byggd med mocka och den vanliga TPU-detaljeringen. Alla komponenter kommer i ditt val av matchande Golf Leaf, Dark Loden eller svart, vilket skapar en tonal övre ovanför den fasta vita mellansolen. Den "quiltade" Air Max 90 Premium kommer till hösten på utvalda Nike Sportswear-återförsäljare.

Andan i den legendariska Air Max 1 "Curry" tar form i den här helt nya Nike Air Max 90 Premium Off-Vita Rea-utgåvan. Liksom OG-versionen utgör ett smidigt ljusbrunt mocka övre och vitt nätunderlägg större delen av det här nya Air Max-alternativet, men tillagda träffar av kungblå och rött foder skiljer det från paret som föll över en deacde sedan. Premium-nivå Air Max 90s har hittills varit en succé, vad med VT-versionerna och det senaste "julparet" som drar lite spänning runt modellen, så hur känner du dig om den senaste iterationen? Ta dina tankar till kommentarfältet nedan.
aqqArmand
 
Messages: 2
Inscription: 29 Déc 2017 08:16

Nike Air Max 90 Premium Billig

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ARD - Arrière droit

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité

cron