en een half jaar afnemen. van supercyclus, "schreef

en een half jaar afnemen. van supercyclus, "schreef

Messagepar yaya2017 » 11 Déc 2017 04:47

Adidas CEO Kasper Rorsted Nike Dunk Sky High Womens legt uit hoe hij wil concurreren met Nike op de Amerikaanse markt. Hij maakte ook een verbintenis met dochtermerk Reebok. Adidas CEO Kasper Rorsted richt zich op Nike. Rorsted legde in een interview met Manager Magazin uit hoe Adidas de wereldmarktleider op Nike Air Pegasus 83 Womens de Amerikaanse markt gaat aanvallen. "We moeten aanzienlijk groter en winstgevender zijn in Noord-Amerika. De regio is goed voor ongeveer 20 procent van onze omzet. , Het aandeel van Noord-Amerika in de wereldwijde sportmarkt is 37 procent, dus er is nog steeds veel potentieel ", zei Rorsted over de grootste zwakte van Adidas op dit moment. Terwijl Adidas overal nek-aan-nek race heeft met Nike, blijft Nike heeft een voorsprong in de VS: "Onze achterstand op Nike is bijna volledig te wijten aan de kloof in marktaandeel in Noord-Amerika." De complexiteit daar is veel minder Nike Air Huarache Womens complex dan in Europa, bijvoorbeeld met vier of vijf grote winkelketens die het hele land bestrijken in de VS.Daarom is de VS ook de meest winstgevende markt ter wereld. "Vergeleken met zijn tijd bij Henkel wil Rorsted zijn doelstellingen bij Adidas niet bereiken Nike Air Max 1 Womens met belangrijke kostenbesparende maatregelen:" Je kunt dat niet vergelijken Henkel groeide tussen drie en vijf procent per jaar, met dubbele cijfers bij Adidas. Het is voldoende om de kosten onder controle te houden en de winstgevendheid te verhogen, zelfs zonder personeelsbezetting. "

Rorsted heeft tegen 2020 een margedoelstelling van ongeveer elf procent gesteld. Adidas staat momenteel op 7,5 tot 7,7 procent. Rorsted weigert Reebok echter als een winstgevende maatregel te verkopen: "Ik ben van mening dat Reebok herstelbaar is. ." Bovendien zou een verkoop een nieuwe Nike Air Max 90 Damen concurrent cre?ren. Hoewel er een bovengrens is aan investering in een Reebok-ommekeer, is het geduld van Rorsted "voldoende zolang Reebok zijn driemaandelijkse doelstellingen haalt". Hoewel de Adidas-omzet in het derde kwartaal met 13 procent toenam tegen Nike Air Max 2016 Femme constante wisselkoersen, groeide Reebok met een bescheiden 0,6 procent. Terwijl het merk in de rest van de wereld groeit, ervaart de thuismarkt van Reebok, de VS, een daling in de verkoop. Oblservers hadden verwacht dat Rorsted onmiddellijk na zijn inauguratie in 2016 zou aftreden. In zijn nieuwe interview gelooft Rorsted "absoluut" dat Reebok eind 2018 nog steeds eigendom is van Adidas. Adidas AG is de grotere concurrent Nike Inc. aan het verslaan, zelfs nadat de omzetgroei in het derde kwartaal vertraagde. Terwijl het bedrijf donderdag een omzetstijging van 8,7 procent Nike Air Vapormax Dames noteerde, minder dan de helft van de groei van de afgelopen drie maanden en met ontbrekende schattingen, steeg het bedrijfsresultaat met 35 procent in het kwartaal naar € 795 miljoen ($ 923 miljoen), waarmee de verwachtingen van analisten werden overtroffen.

"We Nike Air Vapormax Womens hebben weer een reeks sterke resultaten neergezet en zijn volledig op schema om onze ambitieuze financi?le doelstellingen voor 2017 te halen", zei chief executive Kasper Rorsted in een verklaring. "We zijn nog meer tevreden over de kwaliteit van onze groei." De sportartikelenindustrie is dit jaar een verhaal van divergentie geweest. Under Armour Inc. publiceerde zijn eerste omzetdaling sinds het vorige maand openbaar werd, terwijl Puma SE, net als Adidas, profiteert van een trend in de richting van meer sportkleding die buiten sportscholen wordt gedragen, waardoor het Nike Air Pegasus 83 Homme zijn winstvoorspelling driemaal opheft dit jaar.Adidas zei de brutomarge bereikte een record van 50,4 procent en de omzet in Noord-Amerika groeide 19 procent tot € 1,1 miljard, een historisch record. Ammazon.com Inc. evolueert ook naar private-label sportkleding, het Adidas NMD Dam toneel voor verdere ontreddering in de VS, waar Adidas Reebok-merk al moeite heeft om winst te maken. Verkoop van schoenen steeg met 14 procent in het kwartaal doordat Adidas duurdere producten verkocht. Terwijl de verkoop van Adidas-merkproducten met 10 procent steeg, daalde die van Reebok, en Rorsted zei dat het tot volgend jaar kan duren voordat het merk weer groeit. "Het tempo van de omzet- en winstgroei zal waarschijnlijk na twee en een half jaar afnemen. van supercyclus, "schreef Piral Dadhania, een analist bij RBC Europe, in een notitie. "We zijn van mening Nike Air Pegasus 89 Homme dat de kwaliteit van de marge en winstmarge goed ontvangen moet worden door de markt." Voor het volledige jaar herhaalde Adidas haar doelstellingen, die oproepen om gecorrigeerde inkomsten voor wisselkoersschommelingen met 17 procent te verhogen tot 19 procent, en nettowinst om met maar liefst 28 procent vooruit te gaan. Adidas voltooide in september de desinvestering van zijn CCM ijshockeyactiviteiten aan Birch Hill Equity Partners. In oktober voltooide het de verkoop van zijn TaylorMade-, Adams- en Ashworth-golfmerken aan KPS Capital Partners.
yaya2017
 
Messages: 86
Inscription: 21 Juil 2017 06:11

en een half jaar afnemen. van supercyclus, "schreef

Publicit

Publicit
 

Retourner vers ALD - Ailier droit

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité